Suomi 100 vuotta perinneruokaa

Koivumäen herkkutupa tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden tutustua entisajan ruokatarjontaan syksyn aikana. Tule puoliselle (lounaalle) 100 vuotta vanhaan hirsitupaan takkatulen loimuun ja aisti entinen aika ilman kiirettä. Tarjolla on 1900-luvun alun perinteiden mukaan valmistettuja ruokia mm. kourulihaa, muikkutirriä, porkkanatuuvinkia ja herkullista muikkukukkoa.

Noutopoyta
Vanha kansa osasi laittaa herkullisia ruokia.

Järjestämme syksyn aikana noutopöytäkattauksia, tarkista ajankohdat täältä. Perinneruokamenut on tilattavissa myös ryhmille, esimerkiksi Pikkujouluihin/Jouluruokailuun.

annos3

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Herkkutuvalla on puuhasteltu perinneruokien parissa koko vuosi. Projekti sai alkunsa, kun emäntä Kaisa Hänninen halusi kehittää jotain uutta pitopalvelun tavallisten palveluiden joukkoon. Uutta, mutta vanhaa. Ennen vanhaan ei ollut tarjolla kovin suurta määrää raaka-aineita. Haasteena oli, että haluttiin toteuttaa monipuolisen ja makuhermoja hellivän ruokalistan, mutta kuitenkin tarkasti vanhoja reseptejä kunnioittaen. Monia ruokalajeja on hirsituvan uumenissa yömyöhään asti keitelty, kunnes täydellinen kokonaisuus saatiin kasaan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑